Aşk sen nelere kadirsin!!!

Adnan hoca grubunda senelerce bulundum. AH’nın müritlerinden birine aşık olarak girdim cemaatte. onların iyi niyetlerine ve Allah korkuları olduğuna o kadar çok inandım ki her dediklerine itaat ettim. orada öyle bir psikoloji var ki bunu oradan çıkan insan anlayabilir. sorgulama olmadığı için her şeye tamam diyorsunuz. bu yüzden oradaki tüm kardeşlerle (erkek olan müritlere erkek kardeş, kızlara da kız kardeşler deniliyor) beraber oldum.. benim imanım için hayırlı olacağını başka turlu kibir ve dünya hırsından bu şekilde arınabileceğimi erkek arkadaşımla herkesle beraber olduktan sonra evlenebileceğimi söyledikleri için. orada bu durum çok normal karşılanıyor. her kız aynı şeyi yasıyor. bacılardan olsun cariyelerden olsun.. sonunda da AH’nın karısı olmaktan başka çaren kalmıyor.. AH’nın tüm karılarıyla beraber yasıyorsun. aileyle tek irtibatın para istemek içindir. çünkü aileye duyulan sevginin sirk olduğunu soluyorlar.       

 Ben nasıl kendime geldim diye sorarsanız, en son AH erkeklerin de beraber olabileceğini söylemiştir. erkek erkeğe de günah olmadığını kendisinin Mehdi olduğunu ve Mehdi’nin askerlerine her şey serbest olduğunu söylemiştir. namaz 2 vakittir orada. ve bildiğimiz dualar okunmaz.. kızlar şortla kısa kolluyla basları acık namaz kılarlar. Allah hepsini affetsin. kitapları AH yazmamakta oradaki bacılar yazmaktadır.

1 Yorum »

  1. oktaradnan said

    Erişime engellenen siteye bırakılan Yorumlarınızı buraya taşıyorum.

    gercek Says:
    May 20th, 2007 at 7:56 pm e
    A.H hep kullandığı tek taktik vardır cemaatindeki yakışıklı çocukları güzel kız bulması için üniversite önlerine yada belirli lüks semtlere lüks arabalarla gönderir ve kızların hepsi sevgili mantığı ile bu girdabın içine girer sonra Allah sevgisi ve Allah korkusunu kullanarak oyunlarına alet eder eğer biraz sorgulamaya kalakar yada sert çıkarsan herkesin ortasında ayağa kaldırır aşağılar azalar ve ailenle yaşadığın çevreyle bile alay eder düşündüğün şey ne kadar doğru olsada herşeyden vazgeçer yılmış bir durumda dediklerini yaparsın eğer yapmazsan bu olay uzar gider ve dışarı gidersende heran öleceğin ve heran çirkinleşeceğin telkini peşinden gelir . Şuan hala orada olan Kardeşlerime sesleniyorum kızlara özelikle kuranın hangi ayetinde erkeklerle anal yada oral seks helal kılınmıştır.ve bu kişiler içerdeki mantığa göre söylüyorum yarın münafık olarak gidince birgün önce birlikte olduğun kişi imansızdı yani peki bu kişi ile nasıl birlikte olmana izin verir A.H nerde namus ve iman kavramı ne olur uyanın Kulaklarınıza ve kalplerinize konuşan ağırlığı artık kaldırın Bubir Gaflet artık uyanma zamanı sizleri çok seviyorum ve neden ortada olduğunuzu biliyorum ama inanki hepsi KOCAMAN YALAN hiçbirşey için geç değil sadece Allahı vekil edinin ve ortak koşmaktan vazgeçin…

    1BEGONYA Says:
    May 27th, 2007 at 11:46 pm e
    bende bir aşk mağduruyum

    hasan Says:
    May 30th, 2007 at 9:42 pm e
    Aşk insanın aklını başından alır derler ama sizlerin aklını değil herşeyini başınızdan almış anlaşılan.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Yorum bırakın